serveerJe houdt van wijn, ook al weet je nog niet precies wat je lekker vindt, laat staan waarom. Op zichzelf niet erg maar het kan leuker. Want hoe meer je van wijn weet, hoe meer je ervan kunt genieten.

Serveer! een introductie in wijn biedt je in één avond de nodige basiskennis en vaardigheden om met zelfvertrouwen de juiste wijn te kiezen en te serveren en er iets over te kunnen vertellen.

serveer-wijn-workshopNet als de andere workshops die la Causerie organiseert, is Serveer! een introductieles. Je hoeft dus nog niet veel van wijn te weten om deel te nemen. Het is eerder de bedoeling dat je je laat inspireren en wat elementaire wijnkennis opdoet. Tijdens de workshop leer je de belangrijkste druiven en wijnlanden kennen, wordt kort uitgelegd hoe wijn gemaakt wordt en welke types je kunt onderscheiden. Daarnaast leer je een aantal praktische vaardigheden uit het wijnvak. Hoe je bijvoorbeeld fatsoenlijk een fles ontkurkt of decanteert. En er wordt natuurlijk ook hier geproefd.

De workshop Serveer! staat op zichzelf maar vormt samen met Proef! een tweeluik.

De kosten van Serveer! bedragen € 39,50 p.p.en deze workshop wordt op dinsdagavond 8 april 2014 gegeven in het sfeervolle proeflokaal/wijnkelder van la Causerie in Rotterdam, Vredehofweg 59. Aanvang 20 uur.

Wil je het Wijnvignet ® halen? Volg dan zowel de workshop Proef! als de workshop Serveer!  en vraag het examenpakket aan. Meer informatie vind je hier.

Wil je deze workshop cadeau geven? Maar weet je nog niet of de datum schikt? Indien je de cadeaudatum op het inschrijfformulier aangeeft dan kunnen we in overleg de inschrijving “doorrollen” naar een volgende datum.
Deze workshop wordt regelmatig georganiseerd, schikt deze datum niet of wil je meer informatie aanvragen? Zend ons een e-mail voor nader overleg.

Inschrijven

Inschrijven

  • Neem dan s.v.p. contact op met +31 (0)6 1915 6960 of met +32 (0)495 260 603
 

Controle tegen spammers

 

Vergeet niet deze cursusinformatie te delen met andere wijnliefhebbers!