een leuke workshop in wijn, ook een leuk wijncadeauHoud je van rode wijn? Of drink je eigenlijk altijd wit? Weet je wel ongeveer welke wijn je lekker vindt maar niet waarom? Volg op dinsdagavond 1 april 2014 de workshop Proef! en je krijgt de smaak te pakken. Ook een leuk cadeau trouwens!

wijncursus_wijnworkshops-la-causerie

Wijn drinken is niet moeilijk, je eigen smaak leren kennen wel.
la Causerie organiseert maandelijks de workshop Proef! die je introduceert in de wereld van de wijn. Op luchtige wijze krijg je gedurende twee uur de nodige praktische tips om beter voor de dag te komen als het om wijn proeven en drinken gaat.

Want het leuke aan wijn leren drinken is dat je veel moet proeven. Oefenen, heet dat. Maar hoe doe je dat? Waar let je op? Tijdens de workshop Proef! krijg je tips, anekdotes en proeven we natuurlijk ook een aantal wijnen, begeleid door enkele hapjes.

Veel proeven is natuurlijk iets anders dan veel drinken. Sterker zelfs, er zijn weinig gelegenheden waar het zo geoorloofd is, en aangeraden wordt, te spugen als tijdens een wijnproeverij! Dat is ook even oefenen… 😉

De workshop Proef! staat op zichzelf maar kan ook als opstap dienen voor een basiscursus wijn. De kosten bedragen € 39,50 p.p. en deze workshop wordt op dinsdagavond 1 april 2014 gegeven in het sfeervolle proeflokaal van la Causerie in Rotterdam, Vredehofweg 59. Aanvang 20 uur.

Wil je deze workshop cadeau geven? Maar weet je nog niet of de datum schikt? Indien je de cadeaudatum op het samen wijn proeveninschrijfformulier aangeeft dan kunnen we in overleg met je de inschrijving “doorrollen” naar een volgende datum.

Wil je het Wijnvignet ® halen? Volg dan zowel de workshop Serveer! op 30 januari 2014 of 8 april 2014 en deze workshop Proef! en schrijf je in voor het examenpakket.

Meer informatie over het wijnvignet vind je hier.

 

De Proef! workshop en de Serveer! workshop worden regelmatig georganiseerd, schikt deze datum niet of wil je meer informatie aanvragen? Zend ons een e-mail

Inschrijven

Inschrijven

  • Neem dan s.v.p. contact op met +31 (0)6 1915 6960 of met +32 (0)495 260 603
 

Controle tegen spammers

 

Vergeet niet deze cursusinformatie te delen met andere wijnliefhebbers!