wijnvignet workshop wijn in twee lessen Proef! en Serveer!SWEN basisexamen: het wijnvignet.

Je bent een beginnende, geïnteresseerde wijndrinker en wil er graag iets meer van weten. Dan is de workshop Proef! ideaal: een leuke introductieavond over en met wijn. De workshop Serveer! is een mooie aanvulling daarop. Je krijgt dan net wat meer wijnweetjes en vaardigheden aangereikt. Op de tweede avond kan je na een toets op eenvoudige wijze het SWEN basisexamen Wijnvignet® halen.

Annick Schreuder (la Causerie) stelt je in staat om in een korte tijd, twee avonden, én op een leuke en leerzame manier het Wijnvignet te halen, het landelijk erkende diploma dat door de Stichting Wijn Examens Nederland (SWEN) wordt uitgegeven.

Je volgt dan zowel een Proef! workshop als de Serveer! workshop zodat je in twee avonden de nodige basiskennis en vaardigheden krijgt om met zelfvertrouwen een wijn te serveren en er iets over te kunnen vertellen. Met wat huiswerk tussendoor kun je na afloop van de tweede avond het Wijnvignet halen, het landelijk erkende diploma dat door de Stichting Wijn Examens Nederland (SWEN) wordt uitgegeven. Het examen wordt bij la Causerie afgenomen.

De kosten voor de opleiding wijnvignet bedragen € 115 p.p. (inclusief BTW, inclusief cursusboekje en inclusief examen).

Locatie:
la Causerie, Vredehofweg 59, 3062 EM Rotterdam

Data:
dinsdagavond 11 maart 2014 Proef!! 20:00 uur – 22:00 uur
dinsdagavond 8 april 2014 Serveer! 20:00 uur – 22:00 uur, Examen 22:15 uur- 22:45 uur

Deze minicursus wordt regelmatig georganiseerd. Hier zie je de andere data. Ook een tip om deze minicursus cadeau te geven.

Wil je meer informatie aanvragen? Zend ons dan een e-mail of overleg met ons.

Inschrijven

Inschrijven

  • Neem dan s.v.p. contact op met +31 (0)6 1915 6960 of met +32 (0)495 260 603
 

Controle tegen spammers

 

annick schreuderAnnick Schreuder is uw gastvrouw.
Annick (Master of Arts, History, Rotterdam) beschikt over een enorme kennis van de wereld rondom de wijn. Ze geeft een groot aantal workshops en lezingen en publiceert over haar belevenissen in wijnland. Onder andere op haar blog www.mijnwijngaard.nl. Binnenkort verschijnt een literair wijnboek met de titel Rood, wit en soms rosé.


Vergeet niet deze cursusinformatie te delen met andere wijnliefhebbers!