Inschrijven voor SWEN 1 examen in Rotterdam op 23 juni 2014.

swen1-examen-lacauserie-rotterdamOp 23 juni 2014 organiseren we het volgende (officiële) SWEN-1- examen in Rotterdam. Nagenoeg alle cursisten zijn in het verleden geslaagd. Mocht je niet slagen (én je hebt bij la Causerie de cursus gevolgd) dan krijg je (kosteloos) enkele maanden later een herkansing.

Het examen in Rotterdam wordt afgenomen op 23 juni 2014 om 20:00 uur. Locatie Pro Rege, Oudedijk 113.

Daarna zal het volgende SWEN-1 examen op in november/december 2014 zijn.

Inschrijving

Inschrijving SWEN 1 examen

 • Aanmelden: uiterlijk drie weken voor de examendag.
  Kosten: EUR 80,-- incl. 21% btw.
  Betaling: Het verschuldigde bedrag s.v.p. binnen één week na inschrijving (maar bij late inschrijving uiterlijk één week voor de examendatum) overmaken.
  Vermeld bij de overschrijving uw naam en examendatum.
  Bankrekening: ABN AMRO 54.57.82.856 t.n.v. la Causerie te Rotterdam. IBAN: NL56ABNA0545782856
  Examenlocatie: Pro Rege, Oudedijk 113, 3062 AD Rotterdam. De locatie is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar (Metro Voorschoterlaan). Er is voldoende (gratis) parkeerruimte op 50-200 meter afstand (GPS Merulaweg).
 • Na inschrijving en storting van het examengeld volgt circa 2 weken voor de examendatum een bevestiging met een oproepkaart en examennummer. U ontvangt dan tevens een bewijs van uw betaling.
 • Wij behouden ons het recht voor om uiterlijk twee weken voor aanvang van het examen wegens onvoldoende aanmeldingen de datum te verplaatsen naar een later tijdstip.
  Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Vol = Vol. Wij adviseren om ruim op tijd in te schrijven zodat we de zaalgrootte kunnen afstemmen. Mocht er geen plaats meer zijn dan wordt eventueel betaald examengeld teruggestort.
  Kosteloze annulering is uitsluitend mogelijk bij ziekte, aan de hand van een doktersverklaring, indien dit tevens uiterlijk 48 uur voor aanvang van het examen wordt gemeld.
  Verder is restitutie van het examengeld, ook wegens verhindering, niet mogelijk.

  Cursisten van la Causerie
  Wij bieden de cursisten die de SWEN-1Plus basis opleiding bij la Causerie hebben gevolgd twee extra voordelen:
  Heeft u als eindcijfer 7 of hoger? U ontvangt dan tevens de vermelding WineConnoisseur* ® op uw diploma.
  Heeft u als eindcijfer 5 of lager? U bent dan helaas gezakt. We bieden u kosteloos een herkansing bij onze volgende examenmogelijkheid.
 

Controle vraag om spam te voorkomen

 

Aanmelden en betalen : uiterlijk drie weken voor de examendag. Kosten: EUR 80,– incl. 21% btw.
Na inschrijving en storting van het examengeld volgt circa 2 weken voor de examendatum een bevestiging met uw examennummer. Wij behouden ons het recht voor om uiterlijk twee weken voor aanvang van het examen wegens onvoldoende aanmeldingen de datum te verplaatsen naar een later tijdstip. Kosteloze annulering uitsluitend mogelijk aan de hand van een doktersverklaring. Verder is restitutie van het examengeld, ook wegens verhindering, niet mogelijk.


Vergeet niet deze cursusinformatie te delen met andere wijnliefhebbers!